با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار از نشست عصر امروز این شورا برای تعیین بسته جدید افزایش حقوق و دستمزد مشمولان قانون کار خبر داد.
اصغر آهنی ها در گفتگو با مهر از برگزاری جلسه امروز عصر شورای عالی کار با موضوع تعیین حقوق و دستمزد سال آینده بیش از ۱۳ میلیون مشمول قانون کار خبر داد و گفت: در نشست امروز، نمایندگان اصلی کارگران، کارفرمایان و دولت حضور خواهند داشت.
نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار اظهارداشت: احتمال اینکه جلسه امروز به جمع بندی نرسد هم وجود دارد ولی مهم این است که در تصمیم گیری ها مسائل و مشکلات و همچنین منافع کارگران و کارفرمایان به صورت مشترک دیده شود.
به گفته آهنی ها، در حال حاضر مسکن، درمان و بهداشت سهم زیادی از سبد هزینه خانوار را دارد و اگر دولت بتواند طبق وظیفه قانون اساسی خود در این زمینه ها اقدامات موثری را انجام دهد، موضوع شکاف حقوق و دستمزد نیروی کار نیز حل خواهد شد.
در هفته های گذشته مذاکرات و چانه زنی های فراوانی در قالب کمیته تخصصی تعیین مزد ۹۵ کارگران انجام شده ولی اختلاف نظر درباره هزینه معیشت خانوار بین نمایندگان کارگران، کارفرمایان و دولت همچنان پابرجا است.
پیش بینی ها نشان می دهد میزان افزایش حداقل مزد سال آینده مشمولان قانون کار بیشتر از ۱۵ درصد نخواهد بود و در نهایت حداقل مزد کارگران به ۸۲۰ هزارتومان هم در سال آینده نخواهد رسید. حداقل دستمزد امسال کارگران ۷۱۲ هزارتومان تعیین شده بود.