رهبر انقلاب سخن کدام شهید را یادآور شدند:
اشاره معظم له به شهید علی چیت سازیان بود که به تازگی خاطرات یکی از همرزمان این شهید با نام علی خوش لفظ در قالب کتاب «وقتی مهتاب گم شد» به دست ایشان رسیده و تقریظی را بر آن نوشته اند. همچنین در همین ایام، خاطرات همسر این شهید به قلم بهناز ضرابی زاده در کتابی با عنوان «گلستان یازدهم» نیز به چاپ رسیده و مورد توجه مخاطبان قرار گرفته است.
برای متن کامل روی ادامه مطلب بزنید
برخی کارشناسان انرژی با اشاره به 19مزیت استفاده از کارت سوخت در مصرف بنزین اعلام کردند با حذف کارت سوخت شاهد رشد شتابان مصرف این حامل انرژی خواهیم بود.
به نقل از مجلس شورای اسلامی در روزهای آتی دنبال رأی گیری برای حذف یا حفظ کارت سوخت در جریان عرضه بنزین است.
در همین رابطه برخی از کارشناسان انرژی تحقیقی را در خصوص کارت سوخت و مزایای استفاده از این کارت انجام داده و در اختیار فکرنو قرار داده اند که در ادامه متن جامع این تحقیق را ملاحظه می فرمایید
مقدمه:
توضیحات و جداول در ادامه مطلب....